Forum Issue (return/enter button not working)

Thread in 'Other Chat' started by Robbs, Jun 12, 2013.

  1. Robbs

    Robbs FRANTIC

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    9,556
    Likes Received:
    1
    Location:
    FAREHAM (Almost-Portsmouth-ish)
    Im having an Issue with the forum, sometimes when Im trying to write a reply or a pm the return/enter button isn't doing what its meant to, meaning I cant jump down a line or start a new paragraph, I press the button but the cursor will not move, anyone got any clue why this is happening or what I can do about it ?
     
  2. mint

    mint touch my fruit

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Posts:
    7,791
    Likes Received:
    24
    Location:
    Scotland / Japan
    Stuck enter key? Scroll lock on?
     
  3. RyanS13

    RyanS13 Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    138
    Likes Received:
    0
    Location:
    Stonehaven
    This happened to me the other day. The enter key worked fine on everything except Driftworks.
     
  4. Robbs

    Robbs FRANTIC

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    9,556
    Likes Received:
    1
    Location:
    FAREHAM (Almost-Portsmouth-ish)
    My enter key is fine everywhere else its just on here I'm having a problem

    sometimes its fine like now look new paragragh :) but other times it just wont do anything :?
     
  5. Nickson-Msport

    Nickson-Msport Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Posts:
    1,999
    Likes Received:
    0
    Location:
    Surrey
    yeah its been happening to me aswell, u can see a few of my recent posts where it looks like I have forgotten to breathe!
     
  6. Robbs

    Robbs FRANTIC

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    9,556
    Likes Received:
    1
    Location:
    FAREHAM (Almost-Portsmouth-ish)
    still having this issue, wanting to post some wheels for sale but can't as the enter key wont work, don't want to post a mile wide row of pics.


    EDIT: weird, enter key works in this thread just not in the new one I wish to create ????
     
  7. james

    james Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Posts:
    9,388
    Likes Received:
    31
    how weird.
    I can see a few instances of other vbulletin forums having problems with this.
    Are you guys using IE10 by any chance?
     
  8. Robbs

    Robbs FRANTIC

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    9,556
    Likes Received:
    1
    Location:
    FAREHAM (Almost-Portsmouth-ish)
    I'm using IE but I'm not certain what version, how do I check this ?
     
  9. james

    james Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Posts:
    9,388
    Likes Received:
    31
    Righto,
    I've just put a fix in which forces IE10 to use IE9 mode.
    Can you do a CTR+F5 refresh and let me know if you still see the issue please?
     
  10. Robbs

    Robbs FRANTIC

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    9,556
    Likes Received:
    1
    Location:
    FAREHAM (Almost-Portsmouth-ish)
    yep think its fixed now, if it happens again I'll post in here again :thumbs:
     
  11. james

    james Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Posts:
    9,388
    Likes Received:
    31
    excellent :)
     
  12. David Reid

    David Reid RB30 Charger

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Posts:
    1,314
    Likes Received:
    2
    Anyone else found DW crashes when pressing the back button using I phone 5. I get it all the time
     
  13. Bolf

    Bolf Resident Nut Job.

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Posts:
    7,674
    Likes Received:
    27
    Location:
    PE6
    I use tapatalk. You tried the new version? its good.
     
  14. David Reid

    David Reid RB30 Charger

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Posts:
    1,314
    Likes Received:
    2
    Not tried tapatalk, I'll give it a go
     

Share This Page