Help!!!!! (ignition problem)

Thread in 'Technical Questions' started by C17 LUK, Mar 25, 2011.

  1. C17 LUK

    C17 LUK Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Posts:
    164
    Likes Received:
    0
    Location:
    bristol
    basically swapped the ignition barrels around from my s14a's because i had earlier swapped the doors and boot over because they were in better condition.
    so because it would be a ball ache to change door locks over i decided to do ignition and boot locks. boot lock done happy days works sweet then i come to do ingnition swap it all around fit it up with the immobiliser thingy swapped over aswell go to start the car and all i get is the car cranking over?????
    wat am i doing wrong?

    so in short
    swapped ingnition barrels and immobiliser sensors over so i use the same key as the doors.


    sorry for the jiberish but realy doing my head in!!!!
     
  2. wilton1851

    wilton1851 Member

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Posts:
    424
    Likes Received:
    0
    Location:
    n.ireland
    Did you transfer NATS system and ECU over too?
     
  3. C17 LUK

    C17 LUK Member

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Posts:
    164
    Likes Received:
    0
    Location:
    bristol
    where is the nats system? and no havent changed ecu that was my next attemp at it?
     
  4. wilton1851

    wilton1851 Member

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Posts:
    424
    Likes Received:
    0
    Location:
    n.ireland
    Can be in the passenger footwell or inside the rear quarter (again, on the passenger side of a UK car).

    The wiring is always in the passenger footwell though, above the ECU.
     

Share This Page