help needed with power fc

Thread in 'Technical Questions' started by gixxerboy, May 2, 2014.

  1. gixxerboy

    gixxerboy Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Posts:
    45
    Likes Received:
    0
    Hi guy's. I've just installed a new apexi power fc into my rb25det powered s15. When I turn ignition on I get a fast continuous relay clicking noise and the engine management light flickers on and off. I'm totally baffled as the ecu works on my friends r33 gtst fine and my mines ecu works fine on the s15. I also noticed that with the pfc my apexi avcr won't start up. I looked at the voltage on the hand controller and the ecu is only receiving 6.9v. Surely this should be 12v...if anyone has any clues as to what it could be or has experienced this problem please let me know. It's driving me mad.
     
  2. yogi bear

    yogi bear Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    3,126
    Likes Received:
    0
    Location:
    soufend innit
    Does it start the car?
    Do you have fc edit?
     
  3. gixxerboy

    gixxerboy Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Posts:
    45
    Likes Received:
    0
    No it won't start the car. What is fc edit?
     
  4. BenRice

    BenRice Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Posts:
    1,765
    Likes Received:
    300
    Location:
    New Zealand
    Check the battery is perfectly charged. PFC's are super sensitive when it comes to starting. Also the pin outs are different between S1 (pfl R33) and S2 (fl r33) engines
     

Share This Page