The New Forum - A positive thing!

Thread in 'Other Chat' started by PhilMorrison, Oct 12, 2011.

  1. initial_j

    initial_j Made guy

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Posts:
    9,617
    Likes Received:
    8
    Location:
    Ashford, Kent
    i cant even run the new firefox its that fucking wank. it makes me install it, then wont even load up without crashing so ive gone back to 5.0.1 firefox. works fine
     
  2. DoriDave

    DoriDave ~~Sore-Arse~~

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    5,588
    Likes Received:
    0
    Location:
    2 miles from the Pod
    I'm having the 'new posts' issue right now, whats 'new' over half an hour ago? :( Firefox again here, will try it on Safari and Chrome to see whats what.
     
  3. Hails

    Hails Chick drifter :)

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Posts:
    1,036
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brighton Beach :)
    Ok can I take this off topic again and I ask how I go back to an old version (as Firefox updates itself automatically on my laptop) - I'm running Windows 7 incase u need to know this!

    Ta :)
     
  4. DoriDave

    DoriDave ~~Sore-Arse~~

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    5,588
    Likes Received:
    0
    Location:
    2 miles from the Pod
    Ok, new posts problem seems to be limited to Firefox.

    Safari and Chrome all fine and dandy.
     
  5. Ammo

    Ammo AmmoPhotography

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    705
    Likes Received:
    0
    Location:
    South Lincs
    I have an issue on my android tablet, if a post has multiple pages, I have to open the 1st page then select the last, rather than on my PC I can just click the last page.

    That's using Dolphin HD, I'll try a few other browsers and see if it's the same, not a massive issue, just thought I'd mention it, it worked fine on the last forum version
     
  6. JohnJ

    JohnJ Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Posts:
    4,188
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cheshire
    All good here with latest Firefox
     
  7. initial_j

    initial_j Made guy

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Posts:
    9,617
    Likes Received:
    8
    Location:
    Ashford, Kent
    cant remember where i got it from but just google "download firefox version 5.0.1 itll still ask you now and then to update but you dont have to
     
  8. brennon

    brennon Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Posts:
    1,163
    Likes Received:
    1
    I didn't want to pass judgement until i had used the new forum for a few days.
    For me it has its ups and downs, i can easily pm people whereas before when i clicked on the username it came up half off screen and managing the messages seems a lot more fluid
    BUT
    there is nothing to say that my inbox is full, there used to be a warning that was there when generally browsing the forum but now you can only see when looking at the inbox itself. I have been caught out a couple of times now of having a full inbox with no knowledge of it at all!! Is there any way to have the warning of coming close to the limit/ hit the limit put back?

    apart from that i prefer the old layout but the ease of private messaging far outweighs the negativities.
     
  9. brennon

    brennon Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Posts:
    1,163
    Likes Received:
    1
    oh and the little symbol to see that you have posted in a thread is bloody tiny so at a scan its difficult to find threads you have posted in
     
  10. initial_j

    initial_j Made guy

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Posts:
    9,617
    Likes Received:
    8
    Location:
    Ashford, Kent
    this. would be good to make it clearer like it used to be
     
  11. Scoobystu

    Scoobystu tag-less

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Posts:
    1,960
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northampton
    Still have same issues cannot see txt and just get egg timers if i try to reply with qoate or quick reply ??
     
  12. Piercy

    Piercy Skid Skid Skid.

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Posts:
    519
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sutton, Surrey
    i understand the need for ads, but can they not just be top and bottom of a thread, midway through i find really irritating. Even if its above the bottom page numbers..

    Otherwise i like it :)
     
  13. ElTorro

    ElTorro Commie bastard

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Posts:
    678
    Likes Received:
    0
    Location:
    Land of bears and vodka
    Whoa, I forgot there were ads. Honestly, I had to scroll the page to find them. I like my brain more now.
     
  14. DoriDave

    DoriDave ~~Sore-Arse~~

    Joined:
    May 26, 2006
    Posts:
    5,588
    Likes Received:
    0
    Location:
    2 miles from the Pod
    Any news on the 'new posts' problem? Getting pissed off with it now. Latest Firefox here.
     
  15. Yeah_Mick

    Yeah_Mick Beauty Purr!

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Posts:
    1,301
    Likes Received:
    0
    Location:
    ware
    Only thing I'm stuck with, on the old forum I used to click the "user cp" button to check if there was any replies in my subscribed threas, how do I do that now?
     
  16. BigJames

    BigJames A.K.A Jay

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Posts:
    2,141
    Likes Received:
    0
    Location:
    Birmingham
    I think that is still being worked on, but will double check tomorrow.

    Click settings (top right) then my subscriptions on the left menu bar - I think that's what you're after?
     
  17. Yeah_Mick

    Yeah_Mick Beauty Purr!

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Posts:
    1,301
    Likes Received:
    0
    Location:
    ware
    That's what I was looking for, cheers
     
  18. initial_j

    initial_j Made guy

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Posts:
    9,617
    Likes Received:
    8
    Location:
    Ashford, Kent
    havnt been on here really for a week, (Sure many of you will be celebrating) not sure if im bored of it or just cant get on with the new forum. anyway the new posts thing still isnt working, just so you know
     
  19. davey

    davey Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,750
    Likes Received:
    1
    Location:
    a workshop in bristol
    neither is the vimeo! when i go to enlarge to full screen feck all happens! youtube works fine its just vimeo, any ideas guys?
     
  20. MrLuke

    MrLuke #172

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    1,560
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cambridge-ish
    Tapatalk isnt working for me yet? Can you look into it please I miss it lol :(
     

Share This Page